Cégünk 1992-ben alakult elsősorban szakipari munkák kivitelezésére, fővállalkozás és kereskedelmi tevékenység folytatására. A piaci igényekhez igazodva rövid idő alatt fejlesztettünk, erősítettük hideg- és melegburkoló kapacitásunkat.

Megteremtettük a minőségi és a speciális burkolatok kivitelezésének feltételeit a megfelelő szintű szakembergárda és technikai háttér biztosításával.

Referenciáink megtalálhatók az ország egész területén, de Németország, Csehország, Ukrajna, Románia jól ismert középületeiben is. Az általunk összességében burkolt felület már meghaladja a 500.000 m2-t.

További tevékenységként főként a burkolómunkák kiegészítő anyagainak (CIMSEC, SOPRO, CERESIT, BOTAMENT, SIKA hidegburkolati rendszerek, továbbá THOMSIT és UZIN melegburkolati rendszerek) valamint csempe, padlóburkoló lapok és NORA gumipadlók kis- és nagykereskedésével foglalkozunk.

Amennyiben felkeltettük szíves érdeklődését, kérjük, böngésszen az oldalunkon és tekintsen meg néhány fényképet referenciamunkáinkról, illetve rövid ismertetőnket a forgalmazott termékekről.

Reméljük a jövőben mint Megrendelőnket, vagy üzleti partnerünket köszönthetjük Önt!

Papp Ervin ügyvezető